Cirkulära fönster och dörrar

Naturfönster har tagit fram Cirkulär, ett hållbart pvc fönster som har bra pris. Så säger man.

Vilka pvc-fönster är bäst i test?

-Naturfönster har satsat allt i att utveckla ett miljövänligt pvcfönster. Vi lagt ner mycket tid och pengar i investeringen av vårt pvc-fönster Cirkulär. Vi har därför bara ett system av pvc-fönster, Pvc-fönster Cirkulär.Det var inget enkelt val för Naturfönster att satsa på pvc-fönster eftersom plast inte förknippas med miljövänlighet och något som är naturligt. Naturfönsters hörnstenar är ju just detta, miljö och naturliga material. Därför tog det lång tid för oss att dels ta beslut, sen utveckla och därefter lansera vårt pvc-fönster Cirkulär.Men nu är vi där. Vi är stolta över att kunna sälja ett miljövänligt fönster, ett pvc-fönster som är hållbart..

Pvc-fönster nackdelar?

-Känslan och ljusinsläppet, definitivt. Det är normalt tjockare karmar och bågar på pvc-fönster men vi har jobbat för att hålla ner dimensionen. Väljer du utåtgående pvc-fönster Cirkulär så är faktiskt måtten samma som våra kulturfönster, alltså inte lägre ljusinsläpp.

Sen är det känslan. Ja, den kan vi inte göra något åt. Det är trots inte RIKTIGA träfönster som Naturfönsters ordinarie sortiment.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *