Fönster i pvc

Ska du köpa pvc-fönster ska du titta på Naturfönsters sortiment. Naturfönster är fönstertilllverkaren som tillverkar hållbara fönster och dörrar, de har tagit fram ett nytt hållbart pvc fönster.

Hållbara Plastfönster pvc fönster från Naturfönster

Våra pvc-fönster tillverkas utan bly och tungmetaller, de tillverkas till hälften av återvunnen pvc och hållbarheten är mycket lång. Dessutom behövs de inte underhållas, målas, kittas bara torka av fönstret, håll det rent så håller Cirkulär en livstid eller tvä.Du kan måttbeställa dina pvc-fönster i alla storlekar, i alla färger (se vår unika färg Palette) och du kan få dem med spröjs, poster och vi tillverar även dörrar, skjutdörrar och vikdörrar fullt vinterisolerade i pvc, för minimal miljöpåverkan och maximal livslängd.

Pvc-fönster för Svenskt klimat.

Många pvcfönster på den Svenska marknaden är inte utvecklad för Skandinaviskt klimat. De är för dåligt isolerade eller har undermåliga glas. Cirkulär är framtaget med Naturfönsters erfarenhet om bistra Svenska vintrar och också allt vanligare heta sommrar. Hållbarheten, isoleringen och kvaliten är gjord för oss i Sverige.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *