Fönsterpartier

Vackra Fönsterpartier hittar du hos Naturfönster, i alla storlekar, färger och former.

Gör ett uttalande med exponerade fackverk.

Vid första tanke kan det kännas omöjligt att göra fackverk till en verklig designfunktion. Men med sin geometriska design är takstolar en arkitektonisk funktion som kan göras ännu vackrare med naturligt ljus. Istället för att vara ett hinder, titta på dem som ett tillfälle att wow.

Genom att exponera fackverket kan solljus som kommer in genom takfönstren flyta längre in i rummet och skapa en ljusare, luftigare atmosfär. Och när du väl är exponerad kan du bli kreativ när du gör dina nya solbelysta takstolar till en riktig designfunktion.

Naturligt trä är ett klassiskt utseende som aldrig kommer att gå ur stil och trä accenter är ett utmärkt sätt att ge djup och hög design till alla utrymmen. Takstolar kan täckas i plywood och målas för att matcha utseendet på ett hem eller täckta med färgat trä eller till och med återvunnet trä för rustika höjdpunkter. Gör fackverket till en kontaktpunkt genom att färga eller måla dem en nyans för att komplettera resten av ditt utrymme.

Maskinvaran som håller takstolar ihop kan ge en touch av design. Fästen, band och spikplattor kan fungera som en kompletterande dekoraccent.

Fönsterpariter skapar möjligheter att lägga till en färgstans i ditt tak.

Eftersom du har bestämt dig för att lägga till fönsterpariter, ta tillfället i akt och utforska vilken roll färgen kan spela i ditt tak. Istället för att hålla dina strålar nakna eller fläckiga kan du också ta dem till andra änden av färgspektret.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *